NeurOptimal® Neurofeedback

Als gecertifieerd coach-trainer bied ik NeurOptimal® Neurofeedback aan in mijn coachingpraktijk en ‘customer based’ in bedrijven, scholen, ….. Het is een innovatieve technologie voor geluk, welzijn en piekprestatie via training van de hersenen en van het centrale zenuwstelsel. 

Het wordt wel eens ‘fitness or yoga for the brains’ genoemd ofwel ‘een makkelijke mindfulness’.

Sinds najaar 2018 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) aan NeurOptimal® de status van General Wellness device toegekend.

Ondertussen zijn er wereldwijd miljoenen neurofeedback gebruikers die genieten van de voordelen als verminderde stress,
verbeterde slaap en verlichting van beperkende toestanden die hen weerhouden te worden wie ze echt zijn.

Hoewel hoogtechnologisch is neurofeedback een niet-invasief trainingssysteem, vrij van medicatie, dat het centraal zenuwstelsel helpt om optimaal gebruik te maken van je hersenen op een natuurlijke manier.

neorofeedback-en-adhdNeurOptimal® is zeer krachtig en effectief. The US overheidsdienst voor voedsel en medicatie (US FDA), keurde neurofeedback goed voor relaxatie training en de Amerikaanse Pediatrische Academie bevestigt neurofeedback als een ‘best support’ voor de behandeling van kids met ADHD. Op de faculteit Psychologie aan de KU Leuven wordt ook gedoceerd om neurofeedback in de klinische praktijk te gebruiken voor ADHD.

Dit menu op de website, alsook de  “Interessante links”, is een goede start in je zoektocht rond neurofeedback. Vragen hieromtrent kan je ook rechtstreeks aan mij adresseren via Contact. Als NeurOptimal® gebruiker en coach-trainer, deel  ik met veel plezier mijn persoonlijke en professionele ervaringen met jou.

Ter inspiratie vind je enkele getuigenissen bij het gastenboek.